The Guts Award zoekt vrouwen met lef

The Guts Award zoekt vrouwen met lef
Logo van The Guts Award.
Hoofddorp

Gezocht: vrouwen met lef. Voor de vierde keer organiseren Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de gemeente Haarlemmermeer in 2019 The Guts Award.

Waar voorheen werd gezocht naar het meest innovatieve bedrijf van regio Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek, gooit de organisatie het dit jaar over een heel andere boeg: wie is de vrouw met het meeste lef?

Nieuw-Venneper Thomas Hendriksen, voorzitter van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: ,,Prijzen voor goede ondernemers of organisaties die aantoonbaar innovatief zijn geweest, die zijn er genoeg. Deze laten een patroon zien van met name mannelijke deelnemers en winnaars. Dit patroon willen wij graag doorbreken. Vandaar dat we ons voor deze editie specifiek richten op vrouwen die in hun professie het toonbeeld zijn van lef.”

Een vrouw met lef nomineren kan tot 1 juni via de website nieuwvennepzuid.nl. Op 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Sinds de oprichting is The Guts Award uitgegroeid tot een evenement waar mannen en vrouwen die aantoonbaar lef hebben getoond een podium krijgen.

Meer nieuws uit Haarlem

Keuze van de redactie