Geel Wit ’20 rukt op naar vierde plaats

vierde klasse zondag

Geel Wit ’20 zette een overtuigende prestatie neer tegen het wisselvallig presterende Atletico Club Amsterdam. Met 6-1 waren de Haarlemmers zelfs nog zeer coulant ten opzichte van de tegenstander.

Zo klimt de ploeg van trainer Radjin de Haan weer een aantal plaatsen en staan de geel-witten op een vierde plaats in de vierde klasse D.

Atletico Club Amsterdam had om 14.00 uur de zaken niet op orde waardoor het duel met een kwartier vertraagd begon. Het deerde Geel Wit niet, want de focus was aanwezig en dat leidde ook tot drie doelpunten voor de rust.

Valentijn M’Zaad rondde de eerste aanval keurig af en daarna was Barry Beugeling, die dit seizoen ook vaak het net weet te vinden, trefzeker voor de tweede treffer. Wessel Heeremans haalde voor de rust al de spanning uit het duel.

Na de thee stond Geel Wit nog wel de 3-1 toe, maar vlak daarna schoot M’Zaad de 4-1 binnen. Belal Selami en Beugeling maakten het zestal vol.

,,Als je wat rustiger blijft voetballen, maak je er nog drie. Maar 6-1 is een mooie uitslag”, aldus assistent-trainer Jeevan de Haan.

Onze Gezellen moest eigenlijk tegen OSC in eigen huis, maar de Amsterdammers werden een week geleden al uit de competitie genomen wegens allerlei incidenten tijdens en voor de wedstrijden.

Terrasvogels was vrij afgelopen weekend.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie