Premium

Zuur verlies voor Hillegom

Eerste klasse

Hoofddorp kwam voor tegen nummer twee FC Boshuizen maar gaf de zege toch uit handen: 3-1.

,,De trainer van Boshuizen zei na afloop dat het ook 6-6 had kunnen zijn maar daar heb ik niets aan. We hadden na een half uur spelen al 0-3 voor moeten staan in plaats van 0-1. De meest grote kansen werden niet benut”, was trainer Jethro Abram niet blij met het verlies.

Het openingsdoelpunt werd voorbereid door Sergio Comvalius en uiteindelijk met de punt van zijn schoen afgemaakt door Revelinio Vermeer. Het bleef lang 0-1 maar vijfentwintig minuten voor tijd viel toch de gelijkmaker. ,,Dan zie je dat onze spelers geen vertrouwen hebben en een knak krijgen”.

Uit twee dode spelmomenten maakte Boshuizen 2-1 en 3-1. ,,Op naar de volgende wedstrijd. Op naar AGB”.

De Amsterdammers speelden met 0-0 gelijk tegen koploper JOS/Watergraafsmeer en hebben net als Hoofddorp zestien punten uit vijftien duels.

Ook Hillegom verprutste een voorsprong en stond na negentig minuten met lege handen. In Uithoorn was het al 0-2, gisteren in Hillegom eindigde de wedstrijd tegen Legmeervogels in 1-2.

Geen punten dus voor Stefan Teeken, die Legmeervogels een jaar onder zijn hoede had.

,,En we begonnen juist goed met een treffer van Niels de Jong. Het had zelfs 3, 4-0 moeten zijn”, zei Teeken. Maar nadat Niels de Jong zijn tweede gele kaart ontving en Legmeervogels een strafschop kreeg, die benut werd, kreeg Hillegom het benauwd. Met een man minder hield de thuisploeg lang stand maar in de slotminuut viel alsnog de 1-2. ,,Een zure nederlaag”. Hillegom is gezakt naar de voorlaatste plaats

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen