Ted Neeley is terug

Ted Neeley is terug
© TEC
Amsterdam
In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973 - komt terug en is van 4 t/m 21 april te zien in Groningen, Amsterdam en Den Haag.

De shows zijn een vervolg op een tournee door onder meer Zwitserland en Spanje. Overal ter wereld zorgt de show voor juichende reacties en uitverkochte zalen. En niet zonder reden. Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de ongeëvenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley. Fans bezoeken de voorstelling niet zelden meerdere keren. Het publiek ervaart een sterke band met de rockopera. In 2019 keert Jesus Christ Superstar dan ook terug naar Nederland!

Het woord pensioen staat niet in zijn woordenboek. De loopbaan van Ted Neeley (75) is onlosmakelijk met Jesus Christ Superstar verbonden. In 2015 schitterde hij voor de eerste keer in Nederland met deze magistrale show. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en de ijzersterke teksten van Tim Rice mochten rekenen op juichende reacties van zowel pers als publiek. Na een tournee en een overweldigende ‘Grand Final’ in Ahoy in 2017, kwam de voorstelling terug naar Nederland als onderdeel van een grote Europese tournee. Het overweldigende succes en de nog altijd grote vraag naar tickets, hebben ertoe geleid dat Jesus Christ Superstar nu opnieuw terugkomt.

Korting voor lezers!

Mis het niet en bestel snel tickets voor de nieuwe tournee van Jesus Christ Superstar. De voorverkoop is van start gegaan! Lezers van deze krant profiteren van kortingen tot 35% op de shows in Groningen, Amsterdam en Den Haag. Ga snel naar www.eventim.nl/regiokrant en bestel tickets. De beschikbaarheid is beperkt dus reserveer direct!