Premium

Nieuw horeca-avontuur voor dochter en vader Peper: ’Loskomen van De Uitkijk was best lastig’

Nieuw horeca-avontuur voor dochter en vader Peper: ’Loskomen van De Uitkijk was best lastig’
Audrey Peper: ,,Koken blijft mijn vaders passie.''
© Foto United Photos/Toussaint Kluiters
Overveen

„Of er leven is na De Uitkijk? Ja”, zegt Audrey Peper (43) die het restaurant op het Kopje van Bloemendaal jarenlang samen met haar familie runde. „Maar het blijft gek dat je de zaak niet meer hebt. De Uitkijk zit zó in je systeem.”

Bijna een jaar nadat de familie Peper het restaurant verkocht, pakt Audrey weer op wat ze bij De Uitkijk het allerliefst deed: het organiseren van bruiloften, recepties , borrels, condoleances en andere ...

VERDER LEZEN?

Toegang tot onze beste artikelen vanaf €8,50 per maand.

Meer nieuws uit Haarlem

Keuze van de redactie