Mario van Happy Snacks verrast door klanten en muziekkorps

Mario van der Putten werd zaterdag tijdens de laatste avond in zijn snackbar verrast door klanten en Damiate Band Haarlem.© Foto Damiate Band Haarlem

Wessel Mekking
Haarlem

Mario van der Putten is tijdens de laatste avond in zijn snackbar Happy Snacks verrast door een grote groep klanten en Damiate Band Haarlem. ,,Ze hadden me mooi te pakken met een straat vol mensen en een muziekkorps’’, aldus de Haarlemmer, die na ruim dertig jaar is gestopt met zijn cafetaria in de Leidsebuurt.

In aanloop naar zaterdag, de laatste dag waarop hij in de zaak stond, had Van der Putten wel het idee dat klanten iets voor hem hadden georganiseerd. Maar wat hem te wachten stond, wist hij niet. ,,De hele buurt wist het via de facebookpagina van de Leidsebuurt, waar ik dus ongemerkt vanaf was gegooid.’’

Van klanten kreeg hij drank, bloemen en zelfs bonnen voor de McDonald’s. ,,Jarenlang heb jij voor ons patat gebakken. Nu mag jij met je een kleinzoon een patatje halen’’, aldus een begeleidend briefje.

Lees ook: Laatste kroketten en frikandellen bij Happy Snacks

Van der Putten heeft het pand op de hoek Gasthuislaan-Brouwersstraat verkocht. De snackbar wordt verbouwd tot woonruimte.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.