Ruim 2000 stemmen op onze elf kandidaten IJmonder van het Jaar

Annemiek Jansen
IJmond

Meer dan 2000 stemmen zijn er inmiddels uitgebracht op onze elf kandidaten in de IJmonder van het Jaar-verkiezing. Er kan nog een week gestemd worden.

De eerste zes kandidaten gaan naar de finale op 4 februari in het Kennemer Theater in Beverwijk. Op dit moment lijken Suleyman Celik van de Turkse moskee in IJmuiden, creatieve duizendpoot Eline Schmidt, Mariëlle van Zijl van speeltuin Zeewijk in IJmuiden en uitvaartbegeleider Patty Duijn zeker van een finaleplaats. Zij hebben ieder meer dan 200 stemmen.

Breng hier je stem uit

Fotograaf Ed Geels en Hidde Nouwen die vakanties voor zieke kinderen mogelijk maakt, hangen daar tegenaan. Ook zij zouden nu in de finale staan.

IJmuidenaar Chris B. van der Zwan volgt op gepaste afstand, evenals Heemskerker Jaap van Aanholt en Beverwijker Ton Limmen. De voetbalmannen hebben nog niet de benodigde steun gekregen van hun eigen clubs, respectievelijk Telstar, Odin’59 en DEM, maar de nieuwjaarsrecepties komen er nog aan. Ook molenaar Gebrand de Vries en Pauline van Vliet van de Hoogovensbus kunnen nog wel wat stemmen gebruiken.

Ook stemmen?

Breng je stem ook uit. Via het stembiljet uit deze krant, van afgelopen zaterdag. Of online. Stemmen kan tot 9 januari middernacht: breng hier je stem uit

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.