Al 3000 stemmen op favoriete Man of Vrouw Haarlems Dagblad

Arthur de Mijttenaere
Haarlem

De verkiezingen van de Man of Vrouw van 2018 van Haarlems Dagblad zijn ongelooflijk spannend. Er wordt massaal gestemd op de negen kandidaten.

De teller van het aantal stemmen stond zondagmiddag op ruim 3000. Er wordt vooral via de website www.haarlemsdagblad.nl gestemd, enkele lezers hebben ook de stembiljetten van de krant ingevuld.

Vanzelfsprekend is de tussenstand van de stemming geheim, maar de redactie kan wel melden dat er niet een kandidaat is die er als absolute stemmentrekker bovenuit springt.

De kandidaten zijn Mariëlle van Meerwijk (Swim to Fight Cancer), de standvastige burgemeester Jos Wienen, groenman Franke van der Laan, Minke Verstrepen die geld ophaalde voor Lyme-onderzoek, vrouwennetwerker Paulien van Eerdenburg, de Zwanenburgse verbinder Rob Koster, Okrah Donkor van het jongerenproject Triple Threat, de viooldiva’s Suzanne Groot en Maria Eldering en Juliette Zwaan. Zij riep een stichting in het leven om ouders met een overleden kindje te helpen.

Alle kandidaten zijn inwoners van deze regio die in 2018 het verschil hebben gemaakt. Genomineerd zijn is al een hele eer.

De bekendmaking van de Man of Vrouw van 2018 is vrijdagavond 11 januari tijdens een feestelijke avond in Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg in Haarlem.

U kunt nog stemmen op uw favoriete kandidaat tot en met woensdag 9 januari.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.