Kopgroep verkiezing IJmonder van het jaar tekent zich af

Susanne Moerkerk
IJmond

De stemronde van de verkiezing IJmonder van het Jaar 2018 is nog in volle gang, toch tekent zich al hier en daar duidelijk verschil af.

Zo ligt de IJmuidenaar Süleyman Çelik nog steeds fier aan kop. Bijna 24 procent van de 1643 uitgebrachte stemmen zijn uitgebracht op de voorzitter van de IJmuidense Kubamoskee. ’Runner up’ is Eline Schmidt van Koel Creations uit Driehuis met 309 stemmen. Marielle van Zijl, voorzitter van speeltuin Zeewijk Natuurlijk maakt de top drie compleet.

Opvallend is dat de kandidaten uit de noordelijke IJmond Gerbrand de Vries (Uitgeest), Ton Limmen (Beverwijk), Pauline van Vliet (Castricum) en Jaap van Aanholt (Heemskerk) verder achterblijven in de tellingen.

Maar de hoop is voor hen nog lang niet verloren. Uiteraard is dit slechts een tussenstand, want er kan nog tot woensdag 9 januari middernacht gestemd worden. Dat kan digitaal via de website van de krant of de app, de technische problemen waar de stemming eerder mee kampte, zijn opgelost.

Stemmen kan ook via het papieren stemformulier dat hierboven staat afgedrukt. Het stembiljet kan opgestuurd worden naar de redactie of daar langs gebracht worden.

Traditioneel komen er in de laatste dagen nog veel stemmen binnen.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.