Bram Prins koploper in crosscircuit

Beeckestijn Cross, 2014.© Archief

Van onze verslaggever
Haarlem

Bram Prins is bij de mannen senioren na vijf wedstrijden koploper in het RunX crosscircuit. De atleet van NSL scoorde 384 punten.

Er resteren nog drie crosses. Zondag 27 januari is de Beeckestijncross in Velsen-Zuid de eerstvolgende wedstrijd. De beste vijf uitslagen van in totaal acht lopen tellen mee voor het eindklassement.

Achter Prins bezet Alkmaarder Sander Groenendijk de tweede plaats met 331 punten voor Beverwijker Bas Commandeur met 324 punten. In de categorie mannen 35-plus bezet Alexey Peskov van KAV Holland met 480 punten de eerste plaats.

Sjaak Betjes (Lycurgus) is koploper met 463 punten in de categorie 45-plus. Johan Neve kan de winst in de klasse 55-plus al niet meer ontgaan. De atleet van KAV Holland won alle vijf de voorgaande crosses in zijn leeftijdsgroep en staat dus op 500 punten.

Bij de vrouwen senioren is Lilian van der Ent van de Spartaan met 468 koploopster voor Machteld de Vries (382) en Eline Eelkema (380). Lineke Kroon van KAV Holland bezet met 399 punten de eerste plaats bij de vrouwen 35-plus terwijl Ilonka Betjes op 499 punten staat in de categorie 45-plus.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen