Geen helderheid over dood IJmuidense flatbewoner

archieffoto© archieffoto

Carlo Nijveen
IJmuiden

Rechercheurs hebben nog steeds geen zekerheid over de doodsoorzaak van een 55-jarige bewoner van een flat aan de IJmuidense Bellatrixstraat.

De man, die op zondag 18 november levenloos in zijn appartement werd aangetroffen, is waarschijnlijk niet door een misdrijf aan zijn einde gekomen. Politieonderzoek geeft in elk geval geen aanleiding om daarvan uit te gaan, aldus een woordvoerster.

,,Wij hebben op dit moment geen aanknopingspunten meer voor verder onderzoek. Maar als er getuigen zijn met wie we nog niet hebben gesproken, willen wij graag met hen in contact komen’’, laat de zegsvrouw weten. Ook sectie op het stoffelijk overschot van de man maakte niet duidelijk hoe hij precies is overleden. Het lichaam van de flatbewoner is al vrijgegeven.

Twee dagen voordat de IJmuidenaar dood werd gevonden, waren politieagenten bij hem aan de deur geweest. Zij rukten uit na een melding over geluidsoverlast, die mogelijk te maken had met een mishandeling. Maar toen de agenten daar aankwamen, was het volgens een politiewoordvoerder rustig en zagen zij ook niets geks.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.