Kerstcarols zingen voor het goede doel in Zandvoort

Kerstcarols zingen voor het goede doel in Zandvoort
I Cantatori Allegri
© Publiciteitsfoto
Zandvoort

Het Zandvoorts kamerkoor I Cantatori Allegri treedt dinsdag en zaterdag op in Dickensiaanse kledij. En niet voor niets: de giften die hun optredens opbrengen zijn voor een goed doel.

Het koor zingt dinsdagmiddag tussen 12 en 15 uur op de markt in Zandvoort Noord voor de Vomar. Zaterdag 22 december is het koor te vinden van 12 tot 17 uur in de dorpskern van Zandvoort.

Vorig jaar werd ruim achthonderd euro opgehaald voor de Voedselbank. Dit jaar staat de jeugd centraal en gaat de opbrengst naar het mogelijk maken van een korte vakantie voor kansarme kinderen en tieners.

Het is een initiatief van stichting Pluspunt Zandvoort Welzijn in Zandvoort-Noord. Deze stichting organiseert al jaren in de zomervakantie een Kinderkamp en in de herfstvakantie een Tienerkamp voor Zandvoortse kinderen en tieners.

Mede dankzij een financiële bijdrage van sponsoren (particulieren, kerken en bedrijven), kunnen deze kampen gerealiseerd worden. Iedere gift ter ondersteuning van het goede doel - groot én klein - is welkom, zo meldt kamerkoor I Cantatori Allegri.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.