Overleden vrouw onder verdachte omstandigheden gevonden in woning in Haarlem

1/2
HAARLEM

In een woning aan de Van Deventerstraat in Haarlem is zondagmiddag het lichaam van een vrouw gevonden. De doodsoorzaak moet nog worden onderzocht, maar de politie spreekt wel van verdachte omstandigheden.

De identiteit van de overleden vrouw is nog niet bekend. De technische en forensische opsporing zijn aanwezig voor onderzoek.

Rond 13.00 uur kwam een melding binnen bij de hulpdiensten. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar bij aankomst bleek de vrouw al te zijn overleden.

Een politiewoordvoerder kon zondag nog niets vertellen over de identiteit van de vrouw, of ze op het adres woonde en wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Maar gezien de omstandigheden waarin de vrouw werd aangetroffen, sluit de politie een misdrijf niet uit.

[update 17-12] Inmiddels is bekend dat de echtgenoot van de vrouw zichzelf heeft aangegeven bij de politie. Hij heeft gezegd dat hij zijn vrouw om het leven heeft gebracht.

Foto’s: Mizzle Media

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.