Steef en Minke zoeken Haarlemse jongeren voor Starring#22 [video]

Leontien van Engelen
Haarlem

Voor de editie van Starring#22, de jongerenproductie van de Toneelschuur, zijn twee door de wol geverfde Haarlemmers aangetrokken om de voorstelling Naxos te regisseren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Steef de Jong, operetteliefhebber van de bovenste plank die altijd op creatieve wijze zijn decors van karton in elkaar knutselt, en actrice en regisseur Minke Kruyver, onder meer bekend van Toneelgroep het Volk, hebben de handschoen opgenomen en zoeken jongeren van 14 tot en met 18 jaar die met hen de voorstelling Naxos willen maken en in april volgend jaar op de planken willen brengen.

Steef de Jong en Minke Kruyver© Foto Toneelschuur

Aanmelden voor de audities kan nog tot en met 18 december. Om twijfelaars over de streep te trekken hebben Steef en Minke een videootje gemaakt.

In een gesprek met Haarlems Dagblad gaan ze uitgebreid in op Starring#22: Naxos en hoe ze de totstandkoming van de voorstelling voor zich zien. Sleutelwoord is ’samenwerken’. Lees het hele verhaal hier.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.