Popkoor Decibel viert twintigste verjaardag in Thalia Theater

Popkoor Decibel viert twintigste verjaardag in Thalia Theater
Popkoor Decibel repeteert.
© Foto The Daily Photo/Gwendelyn Luijk
Driehuis

Popkoor Decibel uit Driehuis bestaat twintig jaar. Dat viert zij met een concert in het Thalia Theater in IJmuiden.

Decibel is een gemengd koor met zo’n veertig leden. Op hun repertoire: popmuziek, van klassiekers tot hedendaagse nummers, vaak in bijzonder verrassende arrangementen.

Het koor staat sinds de oprichting onder enthousiaste leiding van dirigente Aswintha Weidema. Pianist Michael Jansse begeleid het koor.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt Popkoor Decibel tijdens de concerten ook begeleid door de bandleden van Van Nature.

In een avondvullend programma worden thema’s als liefde, lust en liefdesverdriet bezongen. Het zijn zowel Engelstalige als Nederlandse liedjes, ballads en lovesongs die aan bod komen in Thalia Theater.

Op het programma liedjes van onder andere Carly Simon, Gloria Gaynor, Justin Bieber maar ook Roel van Velzen en André Hazes komen voorbij.

Het optreden van Popkoor Decibel is op 16 en 17 november om 20.15 uur in Thalia Theater. Kaarten kosten 10 Euro en zijn te bestellen via decibel3hs@hotmail.com.

Gereserveerde kaarten kunnen na betaling worden afgehaald aan de kassa van Theater Thalia. Het theater is te vinden aan de Breesaapstraat 52 in IJmuiden. De zaal gaat vrijdag- en zaterdagavond open om 20 uur.

Meer nieuws uit IJmond

Keuze van de redactie