Nieuwe site, vertrouwde inhoud

Het valt niet te missen, de site en nieuwsapp van Haarlems Dagblad zien er vanaf vandaag heel anders uit. Niet alleen is de vormgeving aangepast aan die van onze kranten, ook is er veel energie gestoken in een overzichtelijke indeling. Dat laatste na feedback van bezoekers die aangaven op de vorige site soms het overzicht kwijt te raken.

Om met het belangrijkste te beginnen, aan de inhoud van de site hebben we niets veranderd. Nog steeds vindt u er het nieuws – alles wat er gebeurt en vooral ook wat die gebeurtenissen betekenen - uit de eigen woonomgeving. Een deel van de berichten is gratis te lezen, voor de premium verhalen moet worden ingelogd.

Een grote verandering is dat die premium verhalen niet langer in de blokken ‘Uitgelicht’ zijn te vinden maar tussen het dagelijks nieuws staan. Waardoor bezoekers zich in een oogopslag op de hoogte kunnen stellen van het nieuws in zijn of haar omgeving.

Via het menu kunnen bezoekers hun favoriete regio selecteren, die keuze wordt vervolgens ‘vastgehouden’. Vaste bezoekers van de site hoeven niets te veranderen op de website. De wachtwoorden van de oude site werken automatisch op de nieuwe webpagina.

Ook nieuw is het blok met ‘Keuze van de redactie’ waarin een speciale selectie verhalen staat waarvan de redactie meent dat die het extra waard zijn om gelezen te worden. In de Top 10 staat de best gelezen verhalen door bezoekers en er is een speciaal videoblok.

Feedback

We horen uiteraard graag uw mening over onze nieuwe site. Dat kan heel eenvoudig door de feedbackknop (rechtsonder) te gebruiken. Op de apps is die mogelijkheid er niet.

Wie problemen heeft met inloggen kan op deze link klikken. U kunt ook contact opnemen met de lezersservice.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.