Glasvezelbedrijf steunt kinderboerderijen Badhoevedorp

Kinderboerderij Badhoevedorp. Archieffoto

Redacteur Haarlems Dagblad
Badhoevedorp

Het Twentse bedrijf Reggefiber houdt zaterdag een evenement voor kinderen in Badhoevedorp. Reggefiber, gespecialiseerd in de aanleg van glasvezelnetwerken, hoopt hiermee twee kinderboerderijen te steunen.

Tijdens het evenement op het Lorentzplein kunnen kinderen kleine dieren knuffelen op een mini-kinderboerderij. Ook rijdt er van tien tot vier uur een treintje door het dorp. Dit treintje zet kinderen af bij zorgboerderij De Badhoeve en kinderboerderij De Hoeve, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Beide boerderijen worden door Reggefiber gesteund via Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp. Voor elk glasvezelabonnement dat voor 17 november wordt afgesloten, doneert het bedrijf tien euro aan de stichting. Daarvoor moeten abonnees wel een kopie van het contact inleveren met de actiecode ’SVBVB’. Dit kan bij de winkel van Reggefiber aan Zeemanlaan 4 in Badhoevedorp.

Reggefiber kijkt momenteel of er in Badhoevedorp en Lijnden genoeg belangstelling is voor glasvezel. Als dat het geval blijkt te zijn, legt het bedrijf een glasvezelnetwerk aan.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.