Volop straatgolf in Badhoevedorp

Wessel Mekking
badhoevedorp

Wie dat wil, kan zaterdag tussen 10 en 16 uur meedoen aan de wedstrijd. Deelnemers hoeven zich niet op te geven, maar kunnen komen 'aanwaaien'. Het toernooi wordt gehouden in het winkelgebied aan de Pa Verkuyllaan en het Lorentzplein.

Reggefiber is druk bezig met het promoten van glasvezel in Badhoevedorp. Als dertig procent van de huishoudens in Badhoevedorp en Lijnden voor 17 november een contract tekent bij een van de serviceproviders, legt het bedrijf het netwerk aan. In Nieuw-Vennep werd dit percentage niet gehaald.

Reggefiber doneert tot en met 16 november voor elk afgesloten glasvezelabonnement tien euro aan Stichting Van Badhoevedorp voor Badhoevedorp. Daarvoor dient een kopie van het contract met actiecode 'SVBVB' ingeleverd te worden bij de glasvezelwinkel aan de Zeemanlaan.

Stichting Van Badhoevedorp voor Badhoevedorp is opgezet om de opbrengst van het grote stratengolftoernooi, dat in 2011 voor het eerst werd gehouden, te verdelen onder lokale goede doelen. Zo werd geld besteed aan een bewakingssysteem voor de plaatselijke speeltuin, een rolstoeltennistoernooi in De Wildenhorst en kleding en schoenen voor Badhoevedorpse gezinnen onder bijstandsniveau.

Het stratengolftoernooi begint zondag om 11 uur. Ook een clinic, loterij en veiling staan die dag op het programma.

Meer informatie over het Stratengolftoernooi staat op www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp.nl

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.