Hardwell, Fatboy Slim en Trance Energy op Mysteryland

Hardwell, Fatboy Slim en Trance Energy op Mysteryland
Mysteryland in 2016
© Archieffoto Michel van Bergen
Haarlemmermeer

Hardwell, Axwell ^ Ingrosso, Fatboy Slim, Alesso en Dimitri Vegas & Like Mike. Het zijn de headliners van de komende editie van dancefestival Mysteryland, in het weekeinde van 25 en 26 augustus in Haarlemmermeer.

Vorig jaar kwamen in totaal meer dan honderdduizend bezoekers van over de hele wereld af op het evenement op het voormalige Floriadeterrein bij Hoofddorp. Tijdens de komende editie treden op de zeventien podia meer dan driehonderd artiesten op.

Thunderdome

Ook de oudere festivalganger komt volop aan zijn trekken tijdens de 25e editie van Mysteryland. Thunderdome heeft, net als vorig jaar, een eigen stage. Dj’s als Buzz Fuzz, Dano en Promo draaien hier vooral hardcore.

Op zaterdag kunnen de liefhebbers van trance zich vermaken bij het Trance Energy-podium. Tot en met 2010 vulde dit evenement jarenlang de Utrechtse Jaarbeurs. Op 25 augustus draaien bij de Trance Energy-stage onder anderen Ferry Corsten, Markus Schulz, Paul van Dyk en Marco V.

Andere podia zijn Q-dance, Vunzige Deuntjes, Cocoon, Girls love dj’s, Milkshake, Beatport en Yellow Claw presents Barong Family. Ook heeft Hardwell, op de zondag, zijn eigen stage.

De Mysteryland-camping, waar de meest uiteenlopende tenten te vinden zijn, gaat al op vrijdagmiddag 24 augustus open. De laatste bezoekers vertrekken op maandag.

De kaartverkoop van Mysteryland is inmiddels in volle gang.