Elvis Presley-tribute op 38e sterfdag

René Shuman en Angel-Eye brengen nummers van Elvis Presley, Roy Orbison,  Jerry-Lee Lewis en anderen. © Publiciteit

Leontien van Engelen
Nieuw-Vennep

Het is voor veel mensen een 'Ik weet nog precies waar ik was'-moment. Het bericht op 16 augustus 1977 dat dé Elvis Presley was overleden aan een hartaanval.

Achtendertig jaar later is hij nog steeds niet vergeten. Zomergast Peter Buwalda begon 'zijn' televisieavond bij de Vpro afgelopen zondag met een fragment van het allereerste televisieoptreden van The King en ook het overlijden op 20 juli van Wayne Carson, de componist van Presley's hitsingle 'Always on my mind' was nieuws.

Concert

René Shuman en zijn vrouw Angela geven al jaren op de sterfdag van Elvis een concert en houden op die manier de herinnering aan de legendarische zanger levend. Dit jaar vindt het tiende concert plaats in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. Onder de titel ' René Shuman & Angel-Eye, Elvis & More, memorial concert' wordt op 16 augustus een concert neergezet met een groot orkest. Dansers ondersteunen de show waarin niet alleen het repertoire van Elvis aan bod komt, maar ook nummers van Roy Orbison, Johnny Cash en andere grootheden uit die periode.

Elvis & MoreKaarten zijn te koop via www.elvisandmore.com of via telefoonnummer 035-7110300.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.