Voorstelling ’Toeti Froeti’ in Nieuw-Vennep

Hoofdrolspeelster voorstelling 'Toeti Froeti' met mannetje Pomme. © STT-Produkties

Marjolein Vos
Nieuw-Vennep

Kinderen vanaf drie jaar kunnen op zaterdag 25 april naar de jeugdvoorstelling ‘Toeti Froeti’ in de Bibliotheek Nieuw-Vennep.

In ’Toeti Froeti’ wordt gespeeld met materiaal uit de leefomgeving van de kinderen. De hoofdrolspeelster prikkelt tijdens de voorstelling de fantasie van kinderen met iets alledaags als groente en fruit.

Het verhaal van de vrolijke voorstelling gaat over Willeke die in de groentekraam staat. Vroeger deed ze dat samen met haar vader en haar zusje op de markt. Haar vader is te oud om te werken en haar zusje is verhuisd naar Spanje.

Met haar zusje maakte ze altijd dingen van fruit. Nu Willeke alleen in de kraam staat, gaat ze ook aan de slag; dieren, voertuigen en zelfs poppetjes maakt ze. Helaas heeft Willeke het niet zo druk in de groentekraam. Daarom gaat ze mannetje Pomme maken. Het mannetje Pomme gaat op reis naar het land waar de sinaasappels aan de bomen groeien, want dat wil hij weleens met eigen ogen zien.

De voorstelling begint zaterdagmiddag 25 april om 14:30 uur. Kaarten kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.