Maatwerk bij kledingzaak Collezionne in Heemstede

De trotse eigenaren van Collezionne in Heemstede© Carel le Brun

Margot Klompmaker
heemstede

Saro Avedisian en zijn vrouw Nathalie hebben onlangs hun herenmodezaak Collezionne op de Binnenweg 21 in Heemstede geopend.

Het echtpaar heeft ervaring in de modebranche. Saro leerde het vak bij Oger in Amsterdam, volgens hem ’één van de beste kledingszaken van Europa’. Nathalie zat een tijd in het duurdere kledingsegment in Heemstede.

Door haar positieve ervaring met het Heemsteedse publiek, adviseerde zij Saro om zijn droom, een eigen herenzaak in Heemstede, waar te maken.

Collezionne levert maatwerk. ,,De Nederlandse man zou zich veel stijlvoller kunnen kleden’’, vindt Saro. ,,Dat geldt niet alleen voor de stijl, maar ook voor pasvorm, de kleur en de combinaties.’’

Collezionne denkt vooral met het eigen label klanten te binden. „De stoffen komen uit Italië en Engeland. De pakken en overhemden worden in Portugal gemaakt. Daarnaast laten wij pakken en shirts op maat en naar wens maken. Met stalen en centimeter komen wij ook graag aan huis”.

De prijzen voor kostuums variëren tussen de 500 en 1000 euro. Overhemden zijn er vanaf 100 euro, stropdassen vanaf 60. Verder bestaat het assortiment uit knitwear truien en pullovers van o.a. Scaglione, manchetknopen, pochetten en shawls. Jassen, schoenen, riemen en andere accessoires zullen nog aan de collectie worden toegevoegd.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.