Audities voor deelname aan Haarlemse Scrooge

Het artistieke team van Scrooge© Archieffoto United Photos/Toussaint Kluiters

Leontien van Engelen
Haarlem

Een van de hoogtepunten in het jubileumjaar van de Stadsschouwburg Haarlem moet de opvoering van het theaterspektakel Scrooge worden.

De hoofdrollen worden gespeeld door de mannen van Het Volk, Bert Bunschoten en Wigbolt Kruijver, maar er zijn nog veel meer rollen te verdelen. Het artistiek team van Scrooge roept daarom amateurtoneelspelers en variétéartiesten op om auditie te doen voor een rol in de familievoorstelling die van 19 december tot en met 6 januari in de jarige Stadsschouwburg wordt opgevoerd.

Gezocht worden kinderen en jongeren tussen de 8 en 17 jaar, die al dan niet ervaring hebben met toneel, musical, muziek en dans. Vooral talenten die kunnen jongleren, goochelen, buikdansen, mooi kunnen zingen of een zelf verzonnen muziekinstrument kunnen bespelen zijn erg welkom. Gezocht wordt ook naar volwassen amateur toneelspelers, liefst met aanleg voor theater en een goede stem. Daarnaast is er behoefte aan variété-acts, circusartiesten en poppenspelers. Aanmelden voor de audities kan tot uiterlijk 28 mei via www.scroogehaarlem.nl.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.