Praatsessies

Sportredactie
zandvoort

Zandvoort heeft Haarlem-Kennemerland nog eens duidelijk gemaakt dat de Haarlemmers in de tweede klasse niets te zoeken hebben. Het werd 5-1.

Waar is de tijd gebleven dat duizend toeschouwers het veld omzoomden om een amateurwedstrijd bij te wonen? De tijd dat je een halfuur eerder van huis moest om nog een parkeerplaatsje te bemachtigen. Dat je moest aansluiten in de rij om het duel nog te kunnen zien.Dat het bordje 'uitverkocht' op het hek hing, omdat er niemand meer bij kon. Dat je op tijd langs het veld moest staan, omdat je anders de wedstrijd niet kon volgen. Dat je net voor het rustsignaal al naar de kantine liep om een versnapering te kopen, omdat je anders een deel van de tweede helft miste. Dat je na afloop in een mensenmassa terecht kwam, richting uitgang.Het is allemaal nostalgie.

Naar de thuiswedstrijd tegen Haarlem-Kennemerland kwamen welgeteld 78 personen kijken. Daaronder bevond zich een twintigtal aanhangers van de bezoekers die elke week door twee ordehandhavers worden begeleid.

Meer nieuws uit Sport