EDO speelt donderdag tegen De Zouaven

Hein ten Berge
Haarlem

EDO begint de nacompetitie donderdag met een thuiswedstrijd tegen De Zouaven. Zondag gaan de Haarlemmers op bezoek bij Westlandia.

De Zouaven en Westlandia beten zondagmiddag in Grootebroek het spits af. De thuisploeg kwam na een kwartier op voorsprong, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven: 1-3. Westlandia was heer en meester op bezoek bij Zouaven. Net zoals de ploeg uit Naaldwijk dat ook in de twee eerdere confrontaties in de reguliere competitie was.

Met Zouaven heeft EDO nog een appeltje te schillen. Op de laatste speelronde waren de West-Friezen met 4-2 te sterk voor de ploeg van coach Roy van der Mije. Zouaven maakte daarmee een einde aan een uitstekende reeks van EDO.

Van der Mije is vooral blij dat hij donderdag op het eigen kunstgras in actie komt. ,,De volgorde van tegenstanders maakt me niets uit, maar ik speel liever niet nog een keer hier op dit veld’’, zei de Amsterdamse oefenmeester na de nederlaag in Grootebroek. In de reguliere competitie ging EDO overigens ook in eigen huis onderuit (2-4) tegen Zouaven. De Haarlemmers kunnen dit seizoen tegen Westlandia betere resultaten overleggen. EDO won thuis met 2-0 en pakte in Naaldwijk in de slotfase een punt: 1-1.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen