Gitaarlem zoekt talent voor bonustrack op cd

Leontien van Engelen
haarlem

Gitaarlem, het project met de speciale gitaar die maandelijks aan een andere Haarlemse artiest wordt overgedragen met de opdracht er een lied op te componeren, zoekt nog één nummer voor de speciale cd die eind van het jaar moet uitkomen.

De opbrengst van de cd is bestemd voor Serious Request dat dit jaar in december op de Grote Markt in Haarlem staat met het Glazen Huis. Niels Geusebroek, Leona Phillipo, Michael Prins en Bade hebben de speciale gitaar al in handen gehad. Al de door hen op de gitaar gecomponeerde nummers worden samengebracht op een cd. Nog niet ontdekt Haarlems talent kan nu een liedje insturen en maakt kans om opgenomen te worden als bonustrack. Nummers kunnen tot uiterlijk 18 augustus ingezonden worden naar gitaarlem@gmail.com.

De beste acht inzendingen strijden op zondag 24 augustus tijdens het festival Schalkwijk aan Zee om twee wildcards voor de grote talentenavond op 8 oktober in de Philharmonie. Een vakjury maakt daar de winnaar bekend. Die winnaar komt terug als bonustrack op de plaat Gitaarlem en treedt op tijdens het grote slotfeest 'Gitaarlem Live' op 23 december in het Patronaat.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.