'Verwende' Doutzen klaagt over KLM

Fotomodel Doutzen Kroes en haar tweet.

Fotomodel Doutzen Kroes en haar tweet.

Frans Van den Berg
schiphol

Het wereldberoemde Nederlandse fotomodel Doutzen Kroes heeft het afgelopen weekeinde via Twitter geklaagd over de stoelen in de business class bij KLM.

Na te hebben gewerkt in New York wilde ze in het vliegtuig slapen, maar de huidige stoelen kunnen nog niet helemaal horizontaal. ,,Kom op KLM wanneer komen die nieuwe stoelen. Dit mogen jullie geen business class meer noemen. Glijbaanstoelen, jammer, afzet, fail’’, twitterde Doutzen.

Dat kwam haar op kritiek van fans te staan. Die noemden haar verwend. Maar Doutzen beet van zich af: ,,Verwend? Niet als je de prijzen vergelijkt met andere maatschappijen! Ik wil wel waar voor mijn geld! Sorry.’’

KLM reageerde ook via Twitter met de mededeling dat medio juli wordt begonnen met het vervangen van de business class. Als eerste worden de Boeings 747 onder handen genomen met een nieuwe inrichting en stoelen die wel helemaal plat kunnen. KLM krijgt specifiek over de 747, die ook op New York wordt ingezet, wel vaker klachten. Wanneer iemand als Doutzen, met 443.809 volgers, dat doet is dat wel pijnlijk voor KLM.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.