Trouwt Heleen van Royen deze zomer al?

Nanska van de Laar

Ondertussen kunnen we gaan speculeren wie er het eerste in het huwelijk zal treden: HELEEN VAN ROYEN of MEREL WESTRIK.

Feit is dat BART MEELDIJK al op zijn knieën is gegaan voor de schrijfster die Portugal verruilde voor Amsterdam en dat PATRICK MAES de nieuwslezeres van RTL4 nog moet verrassen met een huwelijksaanzoek. ’Ik wil toch één keer in mijn leven in een prachtige witte trouwjurk mijn jawoord geven’, biecht ze op aan Story. Ze hoopt dat haar Patrick ooit voor haar op de knieën gaat en laat weten dat ook ’een kind erg welkom is’.

Heleen en Bart hebben nog geen concrete trouwdatum geprikt. Maar we moeten niet gek opkijken als er plots een trouwring haar hand siert. Aan story vertelt de ex van TON VAN ROYEN: ’Er komt een moment dat we terugkomen van een vakantie uit Amerika en bij thuiskomst vertellen dat we zijn getrouwd’. Nou, met de zomervakantie voor de deur….Wij zetten ons geld in op Bart en Heleen.

Ze mogen dan wel opschieten als ze NICOLETTE VAN DAM voor willen zijn. Die trouwt namelijk al volgende maand met haar grote liefde BAS SMIT in Zuid-Spanje. Een bruiloft zonder toeters en bellen, vertelt de presentatrice aan Privé. ’We houden het heel klein en intiem met onze familie en beste vrienden.’

Hoe anders pakte ELJERO ELIA zijn huwelijk aan met SANNE HOOGKAMER. Groots was het feest in de OUDE JEROENSKERK in Noordwijk. Niemand minder dan JANDINO ASPORAAT leidde de ceremonie. En op de gastenlijst prijkte, naast heel wat namen van bekende voetballers, ook de naam van AFROJACK. Wel jammer dat de bruid haar bruidegom op dé dag geen enkele keer diep in de ogen heeft gekeken. ’Ik kon hem de hele tijd niet aankijken, omdat ik heel bang was dat ik dan moest huilen’, vertelt ze aan Privé die het hele feest van dichtbij mocht meemaken. Hopelijk waren het dan wel tranen van geluk die gevloeid zouden hebben.

YOLANTHE SNEIJDER-CABAU liet haar tranen wel de vrije loop tijdens de boekpresentatie van haar jongere zus XELLY CABAU-VAN KASBERGEN. ’Bedankt Xelly dat ik voor het eerst voor de pers verschijn met tranen in mijn ogen en een dikke buik’, citeert Privé de zwangere Yolanthe. Maar boven al dat zwangerschapsgeluk hangen donkere wolken. Want heeft de vrouw van WESLEY SNEIJDER gebroken met haar zus REBECCA? ’Ik vernam via de media dat zij zwanger is’, onthult Rebecca in Story. Ze schijnt er niet echt mee te zitten. Onlangs was ze even in Istanbul en is toen niet bij haar één jaar jongere zusje langs geweest. ’Soms lopen die dingen zo in het leven’, verklaart ze. En ze is ervan overtuigd dat er ooit een dag komt dat ze weer contact zullen hebben. ’We waren altijd twee handen op één buik en dat gevoel komt echt wel weer terug.’ Dat zal vast, maar voorlopig heeft Yolanthe haar buik nog wel even vol van iets anders…

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.