Festival Club Canapé in 45 woonkamers

haarlem

Huiskamerconcertnetwerk Live in Your Living Room organiseert van 18 tot en met 28 november het tiendaagse Festival Club Canapé. Vijfenveertig concerten, in even zoveel huiskamers, door het hele land, ook in Haarlem.

Vijfenveertig concerten en tachtig acts en dat in 45 huiskamers, van Anna Paulowna tot Almelo, van Groningen tot Den Haag, van Leiden tot Nijmegen en een flink aantal in Amsterdam. Een ambitieus programma dat Kees Jonker uit Heemstede, initiatiefnemer van de huiskamerconcerten, aandurfde vanwege het succes. Want een succesformule is Live in Your Living Room. De concerten worden georganiseerd in Nederland en België. Jonker, sinds vijf jaar hiermee bezig, krijgt steeds meer aanmeldingen zowel van hosts, mensen die hun huiskamer voor een avond als concertzaal ter beschikking willen stellen, als van agenten die het organisatorische deel voor hun rekening willen nemen.

Dit landelijke festival biedt ruimte aan toptalent uit de alternatieve muziekscène. Op het programma staan optredens van onder anderen Anneke van Giersbergen (Agua de Annique), The Cosmic Carnival, El Pino and the Volunteers, Awkward I, Fuck the Writer, Robin Block, Jodymoon, Jan Obbeek, en Melle de Boer.

In Haarlem vindt een viertal huiskamerconcerten plaats (24, 25 en 26 november).

Meer informatie en reserveren: www.liveinyourlivingroom.nl

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.