Gewonden bij aanrijding auto reddingsbrigade en motor in Zandvoort

Gewonden bij aanrijding auto en motor in Zandvoort. Foto Michel van Bergen

Leontien van Engelen
zandvoort

Een wagen van de reddingsbrigade Bloemendaal is dinsdagmiddag tegen een motor gebotst op de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Hierbij vielen twee gewonden.

Voor de afslag naar de parkeerplaatsen op de boulevard stond een file. De bestuurder van auto van de reddingsbrigade merkte het oponthoud te laat op en klapte achterop de motor. De motorrijder en de passagier kwamen bij het ongeval ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De vrouw die op de motor zat is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. De bestuurder van de motor had last van zijn been maar hoefde na controle door ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis toe. De bestuurster van een personenwagen die voor de motor stond is ook nagekeken op eventuele verwondingen. De motor, wagen van de reddingsbrigade en personenwagen liepen door het ongeval schade op.

De Boulevard was door het ongeval even helemaal afgesloten voor het verkeer met de nodige files tot gevolg. Later werd het verkeer richting Bloemendaal via de busbaan omgeleid. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.