Uitgelicht

Goed Wonen
Haarlem

Naam bedrijf: Kennemerpoort ERA Makelaardij Adres: Kinderhuissingel 2a, 2013 AS Haarlem Website: www.kennemerpoort.nl Op de foto: Robin Reimert

Wat is uw passie voor het makelaarsvak?Niet alleen is het erg gevarieerd werk, de aanschaf van een huis is over het algemeen een van de meest ingrijpende beslissingen in je leven. Om daar deel van uit te maken is erg dankbaar werk en zorgt er mede voor dat je dit vak vol passie kan uitvoeren.

Meest bijzondere zakelijke transactie?We hebben ooit een huis verkocht voor iemand die ging emigreren. De koopster kwam net uit een scheiding en moest alles opnieuw gaan aanschaffen. Verkoper heeft toen alleen z’n kampeerspullen en kleren meegenomen en voor de rest alles laten staan, van meubilair tot aan de theelepeltjes aan toe.

Verwachting van de woonmarkt?Het is moeilijk te voorspellen. Ik denk dat de huidige trend zich zal voortzetten dat goed onderhouden woningen op leuke locaties in trek zullen blijven. De gedateerde of slechter onderhouden huizen op minder courante locaties zullen alleen maar lastiger verkoopbaar worden.

Als u dit werk niet zou doen, wat deed u dan?Full-time vader/kinderopvang zou tot de mogelijkheden behoren met vier jonge kinderen maar sporters (tennissers in het bijzonder) begeleiden voor een sportmerk lijkt me ook wel wat.

Mijn wens voor de woningmarkt luidt: Een gezonder evenwicht en niet alleen maar de nadruk op het negatieve.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.