Oud-Transavia baas Meijer naar Corendon

Redacteur Haarlemmermeer
lijnden

Oud-Transavia directeur Michiel Meijer wordt de nieuwe directeur van Corendon Dutch Airlines. Hij volgt daar Jan Heppener op die de Nederlandse tak van de luchtvaartmaatschappij op poten heeft gezet.

Vanaf de oprichting van Corendon Dutch Airlines in 2011 heeft Jan Heppener de Airline de afgelopen twee jaar geleid. Dankzij de groei van Corendon Vliegvakanties is Corendon Dutch Airlines snel naar een vloot van twee machines gegroeid. ,,Het feit dat ik een nieuwe Airline heb mogen oprichten en het tweede jaar een toestel mocht toevoegen is heel uniek. In Michiel hebben wij een uitstekende opvolger gevonden. De luchtvaart gaat opnieuw door een moeilijke periode en ik heb er alle vertrouwen in dat Michiel die uitdagingen aan kan.” aldus Jan Heppener.

De aanstelling is opmerkelijk. Meijer moest eind 2010 onder druk van KLM opstappen omdat Transavia na 32 jaar winst in de rode cijfers was gekomen. Al snel daarna is Transavia onder leiding van KLM'er Bram Gräber steeds meer geintegreerd binnen de KLM-Group.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.