BAANTJER IN HET THEATER

oplage nhd nhd

Na de succesvolle boeken, de populaire RTL-televisieserie, een Baantjer-tour en zelfs een Baantjer-museum komt Baantjer voor het eerst tot leven in het theater. De zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot het toneel. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende, interactieve voorstelling vol met onverwachte wendingen. En wees voorbereid: niemand mag naar huis voordat de moord is opgelost! De Cock ‘met Ce O Ce Ka’ wordt gespeeld door Peter Tuinman. Peter Römer, de bedenker van de tv-serie, heeft niet alleen het script geschreven. Hij speelt ook hoofdcommissaris Buitendam. Publiek en pers zijn enthousiast: “Een levensechte aflevering van Baantjer”, “Baantjer werkt goed in het theater”, “Feest der herkenning”.

Speciaal voor U! Ruim 20% korting

Lezers van Haarlems Dagblad/ IJmuider Courant mogen voor € 27,50 / € 26,50/ € 25,50 (1e/2e/3e rang)* naar ‘Baantjer’ op zondag 16 of maandag 17 februari (20.15) in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Reserveer uw kortingskaarten via 0255 – 515789 o.v.v. Haarlems Dagblad/IJmuider Courant of via www.stadsschouwburgvelsen.nl (prijssoort IJmuider Courant).

* Kortingsprijs is inclusief garderobe en pauzedrankje. Korting is niet geldig voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere acties.

Kaarten kunt u bestellen op de site van de Stadsschouwburg Velsen: www.stadsschouwburgvelsen.nl

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.