Vlinders tussen de berenhappen

Nieuwe breuk tussen Caren (l.) en Alice Maywood? Foto ANP/Kippa

Peter Lodewijks

Wat hebben de roddelbladen deze week te melden? Lees het in de rubriek Bij de Kapper.

Dikke mik, koek en ei, vét aan. Jubelend meldt Story dat ONNO HOES en zijn man ALBERT VERLINDE zich weer hebben verzoend na een liefdesvakantie aan een hotelzwembad in -of all places- Aqaba, Jordanië. ONNO hield volgens ooggetuigen dit keer wijselijk steeds een badjas aan, weet Privé. Tja, die gespierde torso kennen we inmiddels ook wel. En dat we het weten: van een echte scheiding was he-le-maal nooit sprake na ONNO’s uitspattingen met jonge dingen, aldus ALBERT. Tssk, die roddelbladen, die schrijven maar wat.

Wel klaar voor -alweer- een breuk lijken de zingende zussen ALICE en CAREN MAYWOOD. Nota bene GERARD JOLING moest er als vredestichter aan te pas komen om hen na achttien jaar weer samen op het podium te brengen. Maar nu dreigt het opnieuw mis te gaan, huilt ALICE in Story, terwijl ze intussen subtiel laat doorschemeren wie van de twee de X Factor heeft: ’De Maywoodhits heb ík geschreven. Het werden hits omdat ík wist hoe Caren ze kon vertolken’.

Privé’s ontaarde (stief)moeder van de week is dit keer niet SYLVIE, maar SABIA. Die arme DAMIÁN mocht de kerstdagen niet bij zijn moeder doorbrengen, maar moést mee met papa RAFAEL en zijn nieuwe liefje. SYLVIE ’zat er helemáál doorheen’ toen bleek dat de tortelduifjes zoonlief voor de feestdagen doodleuk bij opa en oma dropten, waarna ze linea recta voor een kroostvrije liefdesvakantie naar de Dominicaanse Republiek vlogen. Om na terugkeer pesterig gezellige nep-kerstfoto’s met DAMIÁN rond te twitteren. Ook de kids van SABIA waren in geen velden of wegen te bekennen. Tja, RAF’s ouders hadden op eerste kerstdag al een bowlingbaan gehuurd, dus die konden ze echt niet afzeggen. ’Sylvie was kapot van verdriet’ , jankt ’een familielid’ mee.

De eerste nieuwe liefdesrelatie van 2014 is daar. De eer gaat naar hartenbreker JOHNNY DE MOL, die MONIQUE SMIT aan de haak heeft geslagen, weet Party. In Volendam is hij namelijk op straat gesignaleerd, en dan weten we genoeg. Al vinkend komen we tot de conclusie dat hij helemaal voldoet aan haar gedetailleerde liefdeswensenlijstje: stoer uiterlijk, tatoeages, tot 35 jaar, niet per se een Volendammer. En zij is blond, dus dat volstaat voor JOHNNY.

Het klinkt onwaarschijnlijk, maar Party spotte een romantisch momentje van society-diva CONNIE BREUKHOVEN en haar aannemer EUGENE tussen de frikadellen speciaal en de berenhappen. De tortelduifjes werden betrapt tijdens een potje snavelen in een Amsterdamse friettent. Gniffelend meldt het blad dat ’de man van staal en beton’ die een vette kus op de opgespoten lippen van zijn showbizzbabe plant ’met de restjes mayo nog in zijn mondhoeken’ ook nog eens VAN DUN heet.

JEROEN PAUW voor één avond ’witteman’, grapt Privé. De presentator is gespot zonder zijn betere talkshow-helft, maar met geliefde NIMET GROENEWEG in hartje Paramaribo, op een plein propvol Surinamers. Een liefdesring is niet te ontdekken, maar toegegeven: de boomlange presentator, hijsend aan de lokale sterke drank, toont zich op de foto’s na drie jaar nog dolverliefd. Een waar wonder, gezien zijn reputatie als ’de man van 200 vrouwen’. Privé wordt er poëtisch van: ’Schepen en nieuwsshows mogen dan vergaan, hun liefde is blijven bestaan.’

Hou ’m in de gaten, die WIBI SOERJADI. De pianovirtuoos, een groot bewonderaar van Micky Mouse, heeft op het liefdesvlak een hele valse noot aangeslagen, weet Privé te melden. Een duet met een Poolse pianiste zou zijn uitgelopen op een gemengd dubbel zonder weerga. Zelf is de meester, recent nog in gezelschap van piepjonge vriendin CELINE VAN RIEMSDIJK gekiekt, zo bevangen door zijn emoties dat hij niet aanspreekbaar is: ’Wibi heeft een vreemde bik in de ogen, en lijkt bijkans onder hypnose’. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.