Weer modderloop voor jeugd Vijfhuizen tijdens de feestweek

Archieffoto ANP

Archieffoto ANP

vijfhuizen

Omdat de eerste editie vorig jaar zo’n succes was, wordt ook tijdens de komende Feestweek Vijfhuizen weer de Mini-Polderloop gehouden. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen zich op zaterdag 3 september vanaf 16 uur op het Timpaanterrein achter het complex van sportclub DSOV uitleven op een speciaal voor hen uitgezet parcours. Ze moeten schuim, heuvels en blubber bedwingen.

Om 18 uur begint de ’grote’ Polderloop, voor 13 jaar en ouder, bij Buitenhof. De organisatie belooft tientallen moddersloten op het 3,5 kilometer lange parcours. De grootste sportievelingen worden al na twintig minuten terug verwacht. De lopers finishen ook op het Timpaanterrein, waar nog wat extra hindernissen zijn opgeworpen. Het modderfestijn luidt opnieuw de Vijfhuizense feestweek in. Die duurt dit jaar van zaterdag 3 september tot en met zaterdag 10 september. Bekende evenementen als de Kennedymars, de vrijmarkt, de jaarmarkt, de feestavonden en de kunstmarkt staan opnieuw op het programma. Nieuw is ’Vijfhuizen’s got talent’, gebaseerd op de tv-talentenjacht van SBS 6. En de organisatie belooft weer vele avonden feest met dj’s en op de vrijdag live-muziek.

Ook nemen teams uit het dorp het gedurende de feestweek weer tegen elkaar op tijdens verschillende spelletjes. Slot van de feestweek is de uitreiking van de Supercups, zaterdag 10 september om 20 uur, aan de winnende teams. Meer informatie op www.feestweekvijfhuizen.nl. Ook kunnen deelnemers zich op deze site inschrijven.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.