Uitnodiging

Hans Visser

Het gebeurt niet elke dag dat ik u, lezer van deze krant, mag uitnodigen om een dagje bij ons langs te komen. Al mijn collega’s hebben iets leuks voorbereid en zelf was ik de afgelopen dagen ook druk doende. Want zo vaak komt u ook niet op bezoek.

In de drukkerij is een theater gemaakt en daar mag ik zondag om 13.25 uur voor u het Trio Malando presenteren, met zangeres Rebecca Robli. Wat ze aan muziek meebrengen, gaat van de verleidelijke tango ’Olé Guapa’ tot de spectaculaire ’Csardas van Monti’. Ook daar tussenin serveert Malando veelzijdige muzikale gerechte.

Gisteren was de hoofdredactie druk doende met het ontruimen van hun zeer ruime kantoor. Tegelijk was er iemand bezig met het aanbrengen van een bordje aan de deur met daarop: ’Cultuur’.

Wat was er aan de hand? In dan kantoor mag ik u morgen persoonlijk ontvangen voor soort ’muzikaal onthaal’ waarbij ik ’voor de vuist weg’ een waar ‘muziekmozaïek’ mag presenteren. We gaan ‘plaatjes draaien’ er komen wat muzikale gasten langs met hun muziek en als u nog geen genoeg heeft Malando, kunt na hun optreden de musici de in deze ’lounge’ ontmoeten.

Of het leuk wordt? Laat ik het zo zeggen: mijn vrouw overweegt te komen. Alleen al het feit dat ze dit overweegt, is een niet te onderschatten aanbeveling. Ik hoop u morgen te zien en te spreken.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.