DE VERLEIDERS

oplage nhd nhd

De sensationele toneelhit ‘De Verleiders: de casanova’s van de vastgoedfraude’ (winnaar Toneel Publieksprijs) heeft een waardige opvolger: ‘de val van een super-man’. Dezelfde makers wagen zich nu aan het boekhoudschandaal bij Ahold, waarbij ceo Cees van der Hoeven (als eerste niet-Heijn die het bedrijf leidt) in 2000 acht miljard euro laat verdampen omdat de koers van het aandeel binnen één dag met zestig procent keldert. Een spannende en sprankelende komedie over falend leiderschap, hebzucht en bonusmentaliteit aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Ook de beslommeringen van de familie Heijn zelf, die bijeenkomt op Pudleston Court, het Britse landgoed van de oude Albert Heijn, komen op hilarische wijze aan bod. De makers dagen het publiek zelf ook uit: want wilt u ook niet meer voor minder? Met o.a. Han Römer als Cees van der Hoeven, Jules Croiset als Albert Heijn, en Victor Löw als Ronald Jan Heijn.

Speciaal voor U! 20% Korting

Lezers van Haarlems Dagblad/IJmuider Courant mogen voor € 25,- / € 24,- / € 23,- (1e/2e/3e rang)* naar ‘De Verleiders: de val van een super-man’ op dinsdag 20 mei (20.15 uur) in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Reserveer uw kortingskaarten via 0255 – 515789 o.v.v. Haarlems Dagblad/IJmuider Courant of via www.stadsschouwburgvelsen.nl (prijssoort IJmuider Courant).

* Kortingsprijs is inclusief garderobe en pauzedrankje. Korting is niet geldig voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere acties.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.