Pop 22 t/m 24 juli

Leontien van Engelen

vrijdag 22 juliTrijntje Oosterhuis Al haar grootste hits komen voorbij. Van haar band Total Touch, haar Burt Bacharach-repertoire, Nederlandse hits en en ook nummers van haar laatste album ‘Sundays in New York’.20.30 u. Openluchttheater Caprera, Bloemendaal.

Joan Soriano - El Duque de la Bachata De zanger is een held in de Dominicaanse Republiek, maar ook daarbuiten. Vanwege zijn eenvoudige afkomst en zijn grote talent wordt hij door de Dominicanen op handen gedragen. Hij zingt bachata, die hij kruidt met veel romantiek. Dj Andres draait vooraf, tussendoor en achteraf. Om 21.30 uur geeft de zuster van Joan Soriano een bachataworkshop.21.00-03.00 u. Patronaat, Haarlem.

zaterdag 23 juliTropicana Festival Een Braziliaanse sambaband met danseressen gaat door heel het dorp om de Caribische sfeer erin te brengen. Vanaf 20.30 uur zijn er optredens van salsabands op diverse podia.20.00-01.00 u. Dorpsplein, Gasthuisplein, Kerkplein en Haltestraat, Zandvoort.

Zomerfestival Het Dolhuys In de maanden juli en augustus zijn er tijdens het Zomerfestival in Museum Het Dolhuys optredens van diverse artiesten. Jazzpianist Gideon van Gelder bijt vanavond het spits af. 20.00 u. Museum Het Dolhuys, Haarlem.

zondag 24 juliDe Rocky Show Salsaband speelt swingende merengue, wervelende salsa, sfeervolle bachata en bekende exotische nummers.Tijdens het optreden is er een workshop met de basispassen van de merengue of salsa. Ook geeft een groep dansers een wervelende en interactieve limboshow.13.00-16.30 u. Muziekpaviljoen, Raadhuisplein, Zandvoort.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.