Benefietconcert in Haarlemse Grote Kerk op Dag van Rechten van het Kind

Affiche benefietconcert

Affiche benefietconcert

Richard Stekelenburg
Haarlem

Ter gelegenheid van de 25ste Dag van de Rechten van het Kind wordt in de Grote of Sint Bavokerk in Haarlem donderdag 20 november een groots benefietconcert gegeven. De opbrengst gaat naar hulp aan kinderen in nood.

Het concert is een initiatief van Haarlemmer Henk de Bruijn die het benefiet organiseert namens de Stichting Wereldwijd voor Kinderen.

Het programma is nog niet helemaal rond, maar de affiche meldt inmiddels optredens van Martin Hurken (winnaar Holland Got Talent 2010), het Donkozakkenkoor Nederland, organist Anton Pauw, het 15-jarige Haarlemse harptalent Iza Schoots en de jeugdkoren van Leiden en Schiedam. Vivian Boelen neemt de presentatie op zich.

De organisatoren hopen tussen de 20.000 en 25.000 euro bijeen te brengen. Een van de doelen is het project Solar for Syria dat op zonne-energiewerkende lampjes naar vluchtelingenkampen in Syrië verspreid. Met de lampjes kunnen ook mobiele apparaten zoals telefoons worden opgeladen.Kaarten kosten 25,- euro enzijn te koop via www.bavoconcertwwvk.nl. Giften kunnen worden gestort op: NL34 RABO 0192378864Zie ook:

http://www.apgen.nl/wwvk/

http://www.bavoconcert-wwvk.nl/index.html.html

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.