Cabaret 19 t/m 26 januari

Leontien van Engelen

woensdag 19 januariSanne Wallis de Vries In Kaka Passa bewandelt Sanne Wallis de Vries nieuwe paden. Een aaneenschakeling van grappige scènes en typetjes. 20.15 u. Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.

donderdag 20 januariWilko Terwijn REPRISE In 'Enig In Zijn Soort' neemt hij geen blad voor de mond en is daarmee niet geschikt voor de tere zieltjes onder ons. Zijn voorstellingen zijn doorspekt met recente gebeurtenissen en geïmproviseerde hersenspinsels. Hij zoekt de grenzen op van het genre stand-up comedy.20.30 u. Het Oude Raadhuis, Hoofddorp.

zaterdag 22 januariSeth Gaaikema In zijn jubileumshow 'Het mooiste komt nog!' viert de cabaretier dat hij al vijftig jaar de maatschappij te lijf gaat. Niet het aftellen is begonnen, maar het optellen van die heerlijke mogelijkheden die je als vrolijke rebel van 71 jaar krijgt.20.15 u. Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden.

Maarten Ebbers Met een gitaar, een versterkertje en een harig kussen staat hij stil bij zijn eigen passiviteit. Dromen en idealen. Werkelijkheid en gemak. In de voorstelling 'Laat mij maar zitten' geeft hij zijn publiek een boodschap mee en toont zich een meester in de afwisseling.20.30 u. Het Oude Raadhuis, Hoofddorp.

Dames voor na Vieren In 'Koude Kermis' stap je in een wereld vol grilligheid, absurditeit en humor. Anne en Hanneke wisselen clowneske scènes af met slapstick, absurde sketches en ontroerende liedjes over mensen, die op zoek zijn naar maar een ding: geluk. Vinden ze dat of komen ze van een koude kermis thuis?20.15 u. Stadsschouwburg Haarlem.

dinsdag 25 januariThalia's Comedy NightMartijn Hillenius met een filosofisch getint cabaretprogramma en Stefan Pop met zijn eerste solo 'Popaganda'.20.30 u. Thalia Theater, IJmuiden.

woendag 26 januariRoué Verveer In zijn stand-up comedyfeest 'Mans Genoeg' verkent hij het almaar krimpende terrein waarop mannen nog échte mannen kunnen zijn. Vrouwen pakken alles van de man af: hun banen, hun status en steeds vaker ook hun vrouwen.20.15 u. Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden.

SilvesterIn de voorstelling 'Het Recht van de Sterkste' gaat Silvester terug naar de basis, naar het begin van het leven en de daarbij behorende evolutie. Zijn tweede solovoorstelling is grappig en meeslepend.20.30 u. Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.