Ook Gotcha! en Ten Damme op tiende rigter!live

Leontien van Engelen
haarlem

De volledige line-up van de tiende (en voorlopig laatste) editie van rigter!live is maandag bekend gemaakt. Ook Gotcha!, Ellen ten Damme, Michael Prins, Alderliefste, Douwe Bob en Rilan & The Bombardiers treden 17 november op in Patronaat.

Cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop praten de optredens aan elkaar. Eerder maakte de organisatie van Racoon, Typhoon, Van Velzen, Van Dik Hout, Sandra van Nieuwland, George Baker, Beau van Erven Dorens en Bertolf.

Kaarten kosten € 42,50. De opbrengst gaat in zijn geheel naar KiKa. De artiesten treden belangeloos op. Bedrijven kunnen zich aanmelden als sponsor.

Presentator

rigter!live vindt plaats ter nagedachtenis aan radiopresentator Wim Rigter die in 2004 op zijn 37e overleed aan de gevolgen van slokdarmkanker. Sindsdien werven vrienden en familie van Rigter fondsen ten bate van de bestrijding van kanker en wetenschappelijk onderzoek.

Dat gebeurt ook in samenwerking met Rigters echtgenote Monique. Het concert gaat maandag 17 november om van start om 20.30 uur. De deuren van het Patronaat zijn open om 19.30 uur.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.