HAAR NAAM WAS SARAH

oplage nhd nhd

Aangrijpende roman Tatiana de Rosney voor het eerst op het toneel

'Fantastisch, indrukwekkend, indringend spel, regie en script', 'Kan deze voorstelling nog overtroffen worden?' Regisseur Ursul de Geer brengt onder grote persjubel het legendarische boek van Tatiana de Rosney op de planken: ‘Haar naam was Sarah’. Zelfs al heeft u het boek gelezen en/of de film gezien, het indringende hartverscheurende oorlogsverhaal van joodse meisje Sarah op het toneel is een volstrekt andere maar ook een zeer bijzondere ervaring. Topacteurs als Lotje van Lunteren, Sophie van Winden, Tom Jansen en Chris Tates maken de toneelavond af. Journaliste Julia doet onderzoek naar een grootschalige razzia in Parijs en ontdekt dat haar geschiedenis nauw verweven is met die van Sarah, die als kind met haar familie is gedeporteerd. Julia’s onderzoek zorgt voor de nodige spanningen in haar huwelijk en schoonfamilie. Voor aanvang van de voorstelling in Velsen geeft Ursul de Geer om 19.15 uur een voorbeschouwing.

Speciaal voor U! 25% korting

Lezers van Haarlems Dagblad/ IJmuider Courant mogen voor € 22,-/ € 21,-/ € 20,- (1e/2e/3e rang)* naar ‘Haar naam was Sarah’ op woensdag 22 januari (20.15 uur) in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Reserveer uw kortingskaarten via 0255 – 515789 o.v.v. Haarlems Dagblad/IJmuider Courant of via www.stadsschouwburgvelsen.nl (prijssoort IJmuider Courant).

* Kortingsprijs is inclusief garderobe en pauzedrankje. Korting is niet geldig voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere acties.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.