Vrij geeft weg 13 juni 2015

Peter Lodewijks

In de wekelijkse weggeefactie van Magazine Vrij maakt u deze week kans op het boek ’Pap vertel eens’ of ’Opa vertel eens’, of kaarten voor de Kinderen voor Kinderen-familiemusical ’Waanzinnig Gedroomd’.

Pap vertel eens

’Pap vertel eens’ en ’Opa vertel eens’ zijn bedoeld om vader of je opa te laten weten hoe belangrijk hij voor je is. Je geeft aan dat je alles wilt weten. Verhalen over het leven, de herinneringen, dromen en wensen van je vader of opa. Je vader of opa vullen het boek helemaal in. Door het beantwoorden van de vragen en het inplakken van foto’s maakt je vader of opa er een uniek en persoonlijk cadeau van onschatbare waarde van. In samenwerking met Uitgeverij Uniekboek/Het Spectrum verloot Vrij vijf exemplaren van ’Pap vertel eens’ en vijf exemplaren van ’Opa vertel eens’. Alle abonnees loten gratis mee. De namen van de winnaars staan volgende week in de Vrij en op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'.

Waanzinnig gedroomd

De Kinderen voor Kinderen-familiemusical ’Waanzinnig Gedroomd’ komt wegens groot succes terug op het toneel. Zo is de voorstelling met de grootste hits van het tv-koor van 12-23 augustus te zien bij het Delamar Theater in Amsterdam. Rond liedjes als ’Op een onbewoond eiland’, ’Hahaha je vader’ en ’Meidengroep’ wordt het verhaal verteld over een jongen die met zijn moeder naar een nieuwe stad verhuist en in een klas vol pestkoppen terechtkomt. Pepijn Gunneweg speelt de meester van deze klas. In samenwerking met het Delamar verloot Vrij vijf keer twee kaarten voor de voorstelling van donderdag 20 augustus. Iedere abonnee loot automatisch mee. De namen van de winnaars staan volgende week in de Vrij en op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.