Drie gewonden bij ongeval Aalsmeer

Drie gewonden bij ongeval Aalsmeer. Foto: Eric van Lieshout

Medewerker Internet
Aalsmeer

Bij een ongeval op de Uiterweg in Aalsmeer zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over tien, toen twee personenwagens frontaal tegen elkaar botsten.

Na de aanrijding belandde een van de wagens in de naastgelegen sloot. Omwonenden ontfermden zich direct over de slachtoffer, terwijl de hulpdiensten massaal opgeroepen werden om te assisteren. Ook het mobiel medisch team uit Amsterdam werd opgeroepen.

De bestuurster van de auto die in het water was belandt, werd opgevangen door een van de omwonenden. Haar passagier moest door de brandweer uit de auto gehaald worden. De bestuurder van de andere wagen zat al naast het voertuig en werd door het toegesnelde ambulancepersoneel gestabiliseerd.

Beide mannen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de te water geraakte wagen, die in de woning was opgevangen, is door het personeel van een derde ambulance gecontroleerd en vervolgens voor nadere controle ook overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Volgens een ooggetuige reedt de auto die niet in het water was terecht gekomen op de verkeerde weghelft.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.