Tiener mishandelt Zandvoortse (24) op Houtplein in Haarlem

Haarlem

Een 24-jarige vrouw uit Zandvoort is zondagavond mishandeld op het Houtplein in Haarlem. De politie is nog op zoek naar de dader.

De mishandeling vond rond 19.30 uur plaats. Het slachtoffer stond bij een bushalte op het Houtplein en praatte even daarvoor met een kennis. De dader, een jongen met een fiets, stond even verderop.

Op een gegeven moment kwam de dader op de vrouw af. Hij was boos en schold haar uit omdat ze volgens hem lang naar hem zat te kijken. Toen de vrouw weg wilde lopen, greep hij haar bij haar haar en stompte hij haar meerdere keren in het gezicht. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. Na de mishandeling fietste de jongen weg in de richting van de Grote Houtstraat.

De politie is nog op zoek naar de dader en ook naar getuigen. De verdachte is een jongen van tussen de 14 en 16 jaar oud met een licht getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een dun postuur en kort zwart haar (bovenop wat langer). Verder droeg hij een wit hemd zonder mouwen, een korte broek en zwarte slippers. Zijn fiets was wit.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.