Afscheid van Buddy levert 3.500 euro op voor KWF

Afscheid van Buddy van der Aar bij het Patronaat.© Archieffoto United Photos

Wessel Mekking
Haarlem

Bij het drukbezochte afscheid van Buddy van der Aar in het Patronaat is bijna 3.500 euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Zo’n zevenhonderd familieleden, vrienden, collega’s en kennissen brachten op vrijdag 15 juni een eerbetoon aan de op 36-jarige leeftijd overleden Haarlemmer. In de popzaal stonden dozen waarin zij geld konden achterlaten dat naar het KWF gaat. De familie van Buddy rondde het bedrag af naar 3.500 euro.

Marja van der Aar denkt dat haar zoon in het Patronaat het afscheid kreeg dat hij wilde. In de zaal hingen vrolijke foto’s van Buddy en roodblauwe spandoeken van voetbalclub HFC Haarlem. ,,Buddy zou trots zijn geweest’’, zegt zijn moeder. ,,Het was een onvergetelijke dag.’’ Het was niet alleen een verdrietig afscheid maar ook mooi, blikt ze terug.

De stad hangt inmiddels vol met stickers ter nagedachtenis aan haar zoon. ,,Alle lof voor de jongens’’, bedankt ze de groep Haarlem-vrienden die een groot deel van de organisatie van het afscheid voor hun rekeningen namen. Het zijn de jongens die Buddy ooit leerde kennen op de tribune van HFC Haarlem.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.