Wende naar openingsavond Parksessies Haarlem

Wende© Publiciteitsfoto

Peter Bruyn

Eind augustus staat ze in een uitverkocht openluchttheater Caprera in Bloemendaal, in november nog eens in de grote zaal van het Patronaat en de afgelopen maanden bewees ze ook belangrijke popfestivals als Down The Rabbitt Hole aan te kunnen waar ze begin juli één van de hoogtepunten bleek.

Maar volgende week donderdag, 19 juli om half negen, is Wende gewoon kleinschalig en gratis te zien tijdens de openingsavond van Parksessies.

In de Haarlemmerhout presenteert de zangeres een try-out van heen half uur van de show ‘Mens’ waarmee ze in het najaar het rockcircuit aandoet. Een concert in het verlengde van haar veel geroemde gelijknamige theaterprogramma en gebaseerd op haar meest recente en alom bejubelde, geheel Nederlandstalige album dat ook ‘Mens’ heet. Voor het lied ‘Voor Alles’, waarvoor ze een gedicht van Joost Zwagerman bewerkte, kreeg Wende de Annie M.G. Schmidt Prijs. Het was al haar tweede ‘Annie M.G.’, want tien jaar geleden ontving ze dezelfde onderscheiding reeds voor haar zelfgeschreven lied ‘De Wereld Beweegt’.

Bekijk hieronder een video van Wende op het festival Down The Rabbit Hole.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.