Erespeld voor lid van Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap

Fred Seinstra (tweede van rechts) werd maandagavond in het zonnetje gezet vanwege zijn vele verdiensten voor Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap.

Wessel Mekking
Hoofddorp

Hoofddorper Fred Seinstra werd maandagavond tijdens de repetitie van ’zijn’ Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap verrast met een erespeld en oorkonde van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond (KNZV).

Hij is al een kwart eeuw lid van het koor en doet veel vrijwilligerswerk. Zo was hij jaren bestuurslid en verzorgt hij de programmaboekjes voor de jaarlijkse concerten. Daarnaast zorgt Seinstra dat ieder jarig koorlid een felicitatiekaart ontvangt en is hij redacteur van het kwartaalblad ’Zangtoontjes’. Vanwege zijn vele verdiensten voor Zang en Vriendschap is hij benoemd tot lid van verdienste van het koor.

Zijn vrouw Ditje is bij veel van Freds werkzaamheden een grote steun. Ook zij kreeg maandagavond bloemen én volop lof toegezwaaid.

De Hoofddorper is nog lid van een ander koor, namelijk het Nederlands Concert Mannenkoor uit Harderwijk. Daar verricht hij ook allerlei vrijwilligerswerk.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.