Meisje gewond na uitwijkmanoeuvre in Zandvoort

Meisje gewond na Uitwijkmanoeuvre in Zandvoort. Foto Rowin van Diest

Medewerker Internet
Zandvoort

Een meisje is donderdagmiddag gewond geraakt op het fietspad aan de Zandvoorstelaan nadat ze met haar scooter moest uitwijken voor een pakketberzorger en ten val kwam. Zij is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond half vijf reed zij samen met iemand anders op haar scooter vanuit Zandvoort in de richting van Heemstede. Even voor de Westerduinweg stond er een busje half op het fietspad geparkeerd om een pakketje te bezorgen. Op het moment dat de scooterrijdster het busje wilde passeren, kwam de pakketjesbezorger achter zijn busje vandaan en liep het fietspad op. De scooterrijdster moest daardoor uitwijken en kwam in botsing met een geparkeerde auto.

De twee opzittenden kwamen daardoor ten val. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Het meisje is door de ambulancebroeders nagekeken en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De andere opzittende kwam er met wat schaafwonden van af. Politieagenten hebben de verklaring van de pakketjesbezorger en de getuigen opgenomen.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.