De liefdescarrousel van seksgodin Sylvie

Peter Lodewijks

’Ik ben zwanger!’, joelt SABIA BOULAHROUZ op de cover van Privé.

De aanhalingstekens zijn niet geheel terecht, want feitelijk zegt het nieuwe liefje van RAFAEL VAN DER VAART dit niet zelf, maar melden zíjn handen dit blije babynieuws. Die werden namelijk betrapt terwijl ze liefdevol over haar buik streken. En iedereen weet wat dát betekent.

Story loopt achter. Dit blad meldt monter dat SABIA is gestopt met de pil. ’Exclusief’ vertelt ze haar verhaal. ’We werken eraan’, juicht ze. ’Hopelijk kan ik snel vertellen dat ik in verwachting ben.’ Ze begint al net zo hard te kwelen als SYLVIE, toen het nog zogenaamd koek en ei was met RAF: ’Ik ben zo zeker van mijn zaak; Rafael is de man met wie ik heel oud wil worden’. Jaja, dat hebben we dus eerder gehoord.

SYLVIE VAN DER VAART gooit ondertussen alle remmen los. Volgens Privé is ze druk doende om haar ’marktwaarde te verkennen’. Ze wordt aan de lopende band in intieme poses met vreemde mannen gespot en is daarmee in een klap gedegradeerd tot jetsetslet. Alsof dat nog niet genoeg is, vraagt Privé zich verlekkerd af of ze al op de hoogte is van het blije babynieuws van haar ex: ’Dat zou de Côte d’Azur pas echt zuur maken’. Ook Weekend pakt uit met SYLVIE en de mooie mannen. Haar flirt op een dansvloer in Saint-Tropez wordt breed uitgemeten. Voor de knappe blonde jongeman die in de prijzen viel, moet de beeldschone Nederlandse een ware seksgodin zijn geweest, orakelt het blad. Alle begrip overigens: drank en mannen, er bestaat geen beter medicijn tegen liefdesverdriet.

En jawel, ook Story springt op ’Sylvies liefdescarrousel’. Dit blad gunt haar ook alle lol van de wereld, maar vraagt zich af of haar mannelijke slachtoffers er ook zo over denken. Ze laat tenslotte wel een spoor van gebroken harten achter. Als dat maar goed gaat.

PATRICIA PAAY liet wegens hartklachten verstek gaan tijdens de botenparade van de Gay Pride. Aangezien dit feest zonder de nationale homomoeder eigenlijk geen feest meer is, werd dat droeve feit in een perscommuniqué naar buiten gebracht. Maar Privé gelooft er geen bal van. Hartklachten? Ex ADAM CURRY voer ook mee en PATRICIA had geen zin om met hem bootje te botsen. Ook Party volgt die lijn. De blonde diva is doorgaans niet bij halfnaakte mannen weg te slaan, dus door wat ’milde gezondheidsklachten’ laat ze zich heus niet weerhouden.

MARCO BORSATO neemt het ervan deze zomer, maar liefst drie gezinsvakanties werden erin gepropt. Nu lijkt hij als toetje met zijn gezin ’onbekommerd’ te ontspannen op Ibiza (waar anders?). Maar schijn bedriegt, weet Weekend. Sinds zijn faillissement is de hitmachine krakend tot stilstand gekomen. Geniet hij wel echt?

Met JAN SMIT gaat het zakelijk gezien een stuk beter. En daar plukt zijn hoogzwangere vrouw LIZA de vruchten van: in de vorm van een dikke vette Mercedes van een ton. Weekend begrijpt JAN wel, zijn grote liefde moet zich met het nageslacht natuurlijk wel veilig en comfortabel over de Volendammer Dijk kunnen verplaatsen.

HALINA REIJN speelt ondertussen verstoppertje. Sinds ze door Weekend is ’betrapt’ met haar vermeende nieuwe lover EDGAR DAVIDS, is ze volledig mediaschuw. Na een hapje bij de Japanner met EDGAR en zijn maten, sloop ze ’als een dief in de nacht’ achter ze aan. Bij de volgende halte -een hippe cocktailbar- verstopte ze zich schielijk achter een menukaart. En toen de avond op was, vluchtte ze weg via de achterdeur, terwijl EDGAR het pand doodkalm via de gangbare route verliet. Jaja, HALINA kan wel roepen dat ze ’gewoon vrienden’ zijn. Waarom dan toch al die geheimzinnigheid?

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.